Cerita sexxx xxxx tel au lucah sedap istri abang angkat Fat girl mobile chat sites


11-May-2014 23:59

Bila bayangan kereta Harun telah hilang dari pandangan, dia pun masuk dan menutup pintu.

Kemudian terus ke tingkap bagi memastikan yang Harun telah betul-betul meninggalkan rumah mereka. Aku, Rohaya dan Linda berjalan menuju ke kantin pada petang itu.

jangan masuk yaaaa..” “Abang ta kan masuk ” sebab aku memang tak nak hilang teruna ku dan aku taksanggup mengambil perwan wanita..

sebab aku ni suka buat orang puas….., sambung cerita ..

tapi aku rasa tak ada kemarahan dalam jelingan tu.. Masa aku turun tu tangan dia terhayun kat aku, tak tahu sengaja ke tak . Aku positon kan diri aku supaya lutut aku kena kat lutut peha dia…(meja gerai kan kecik kan) so aku pun pelan-pelan gesel lah …, tiba-tiba dia tarik kaki dia, berdegup jantung aku. yang aku tak terfikir nak tanya (segan…) “Biasa ke naik bas sendat-sendat ni: soal aku….

dia tertinggal kunci pintu depan, ada kunci pintu belakang je…. tak lama lepas dia masuk ke dapur aku pun pergilah ikut ke dapur….. tamu datang air mesti disediakan…)aku lak tak boleh boleh duk diam….. “inaaa…”’ kata ku dengan lembut..(macam dah berkasih bertahun-tahun lamanya)adik au sengaja aku..

aku balas pelukannya dengan lembut sekali….ciumbbibirnya.. tapi time tu walaupun adik aku dah keras tapi aku control lagi position aku… adik aku tu ngan punggung dia.tengok lagi reaksi dia takut dia marah kan.. Akhirnya goyangan bas tu mengakibatkan adik aku ni beberapa kali melekap kat punggungnya. Sesekali tu, punggung dia lak yang langgar adik aku, aku rasa melawan ni, so aku pun yang dah sedikit berani tu, tak fikir panjang, terus je position betul-betul adik aku tu kat alur punggung dia, (kau orang faham kan) …lekapkan terus kat punggung dia… (first time lah katakan)”ahhhhhhhh(tapi dallam hati lah….. sorrilah kat awek tuu……terus lekapkan adik aku tu kat alur dia…