Saiz dildo plihan wanita malaysoa


16-Jun-2016 01:00

En Wan memang takde chan le nak beramas-mesra ngan aku malam-malam sebab lepas Maghrib je aku dah tido sampai kul 3-4pagi macam tu baru tersedar.

Geledah la balik DVD-DVD blue mana yang ada buat sementara waktu ni ye.

Tapi tu la, asal time mandi je aku tengok mesti lamaaaaa lam bilik air.

Boleh bertahan lama macam tu dengan takde effect pada diri.

Maknanya sudah tertebak, tekukan itu mempermudah piranti mempenetrasi dua rongga sekaligus. P di kedua ujungnya, kian menegaskan penyebutan dildo dua kepala baginya (double dong).

Satu ujung kepala untuk vaginal, satu lagi buat anal.

Yang pastinya kedai ni banyak jual barang-barang perhiasan berunsur horror. Tapi aku pun salah gak, konfiden je sambar skirt tu tak test dulu seblom pack. Ini macam kalau kau bawak jumpa mak kau pun mesti mak kau setuju.

Tapi bukan sejenis game sebab aku tak dengar pun orang terpekik kat dalam. Saje je bawak mana la tau kot-kot perut dah tak muat pakai baju saiz S. Aku banyak bawak Baby-T, sekali selang 2 hari semua sangkut kat tetek. Aku plan nak pakai baju ni dengan denim skirt, punnnnnnnnnnn tak muat dah skirt tu. Dokter kata maybe rahim aku tak kuat, pastu aku turun naik LRT, komuter.

Datang dalam bentuk menekuk membuat dildo tampak seperti huruf U atau C, bergantung perspektif memandangnya. Kalau dulu, dalam sehari aku leh drive ke Melaka, masuk opis, pi Sungai Buloh pulak, pastu patah balik ke Bangi. Tapi nasib baik aku still boleh buat keje opis lagi, cuma tak selaju dulu la. Kalau ko carik pasal ngan aku pun sukati la, hati aku macam kering sket time mengandung-mengandung ni. Semua yang takat baling-baling ikan suruh dolphin tangkap. Sensasi gesekan sang urat dalam rongga kenikmatan, lugas memancing gairah ekstra! Mau dipakai bermasturbasi sendiri atau memasrahkan pada sang kekasih untuk “memanaskan” birahi?

Jangan la pulak tetiba aku datang penyakit takleh tengok muka En Wan pulak.

Takde mood nak merajuk, takde mood nak carik pasal. Sebab aku dah banyak kali tengok Dolphin Show, semuanya cam cibai.



So rather than waiting around hoping to find Mr or Mrs right in the next board meeting, join the thousands of interesting singles looking for someone just like you!… continue reading »


Read more

Sara knew she had found her perfect match with It’s Just Lunch more than a decade ago.… continue reading »


Read more

Adult Skype sex with sexy and horny girls, as on the webcam sites, but the Skype has better quality. Handsome, muscular, fat or lean, hairy or bald men are waiting for you. If you want a hot porn show, look at this category and find your favorite cam boy. … continue reading »


Read more

es, there will always be something slightly appealing about young, wide-eyed struggling artists and beer pong-loving frat boys with hearts of gold.… continue reading »


Read more

For the past six years Sarah Brandon has dedicated her time and talents to raising awareness about the dangers of dating violence, especially in Dripping Springs where she lives and manages The Law Offices of Sarah K. Through her work with the Dripping Springs Dating Violence Advisory Board (DVAB), Sarah helped form and provides mentorship to the student-led group at Dripping Springs High School.… continue reading »


Read more

They either couldn't find the right guy, were with the wrong guy, had relationships that didn't last, or had given up on dating entirely. With a high-powered career, sometimes it seems that there just isn't time for love, and nowadays lots of guys are less educated & affluent than you. This book combines ancient wisdom with modern science to give smart, successful women like yourself a heart-centered, science-based, practical guide to finding fulfillment in your love lives -- and far beyond.… continue reading »


Read more

At Elite Singles we understand that a great match takes all of this into account.… continue reading »


Read more