Telegram awek tudung bogel


09-Aug-2016 15:36

Suhana memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Suhana kemudian mencium tangan Zaini pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah.Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja.Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.

Sampai di sebuah restoran makanan, Sue parking and naik kereta dia.. Dulu masa program anak angkat, Khairul kawan dengan Sue sebab Sue rapat dengan Lili. Khairul memang suka tenung breast Sue sejak masa ni lagi.

Himpunan koleksi gambar awek melayu bogel lucah nakal.

Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.

Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.