Tumbler malaysia artis tayang puki


11-Sep-2016 08:13

tumbler malaysia artis tayang puki-65

100 adult wife dating

Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.

Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.

tumbler malaysia artis tayang puki-84

seks puki tiada bulu vietnam

Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks.Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.